Premieshow 2023: sykkel til Trygve, heder til Skaubygda IL

Som vanlig var det størst spenning knyttet til trekningen av tre sykler på det tradisjonelle premieshowet som avsluttet sesongen for Skaubygdakarusellen.

To av de heldige vinnerne var dessverre ikke til stede. Men på bildet over ser vi Trygve Rindal prøve ut sin gevinst. Den så ut til å passe helt utmerket. Knut gjorde for øvrig oppmerksom på at syklene er kjøpt til en god pris hos Sport1 Drøbak City og at de eventuelt kan byttes der.

Et overraskende innslag i premieutdelingen var da Per Wollbraaten skulle få sin tinnpremie for gjennomførte løp i blå løype. De fleste lurte nok på hva han hadde fore da han troppet opp med en gigantisk pokal. Han tok likegodt kommandoen over høyttaleren og avslørte for en lettere forfjamset speaker Knut Bjerke at han stilte ikke bare som fast karuselløper i kveld, men også i kraft av sin nylig tiltrådte stilling som leder for Frogn Idrettsråd. Her har han satt seg som ett av sine mål at det skal skapes mer blest om alt det fantastiske arbeidet som foregår i alle de mange lag og grupper i Frogn-idretten. Da passet ingenting bedre, uttalte han, enn å starte i Skaubygda med oppsummeringen av nok en vel gjennomført sesong med terrengkarusell. "Dere betyr mye for barneidretten, for folkehelsen og for hele bygda - ja, for hele Frogn-samfunnet," sa han. Han måtte innrømme at fordi han ikke har hatt mange dagene i jobben, var den store pokalen bare et symbolsk "lån" for anledningen, men lovte å komme tilbake senere med et mer håndfast bevis på hvilken pris han setter på arrangementene til Skaubygda IL.

Under ser vi leder av Skaubygda IL Joggegruppa, "Skaubygdatrollet" Knut Bjerke ta imot hederen:

Det var veldig mye folk til stede, og mange koste seg med mat fra grillen og kiosken:

Noen av de minste får "bølgen" etter å ha mottatt sine medaljer:


Litt høytidelig stemning når man får medalje:

Alle får bølgen - og er med på den selv:

Nærstudie av medaljen - som alltid produsert av vår lokale tinnsmie, Havstad Tinn:


Her er de som har gjennomført hver eneste runde i 2023: mye veteraner i SIL-tøy her!Anne-Karin Brekke Sneis var en av premieutdelerne og sto klar med det store Skaubygda-kruset i hånden da det skulle trekkes blant de som hadde gjennomført 8 ganger i grønn løype (uten tid). Da Knut leste opp lappen, viste det seg at vinneren var ---- Anne-Karin Brekke Sneis! Her sammen med vinnerne av kruset for henholdsvis rød og blå/lilla løype.


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift